THE EXORCIST Pictures, Images and Photos

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

...ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ Η ΑΥΡΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ...

perfumer profile image


Η ανθρώπινη αύρα μπορεί να περιγραφεί ως μια λεπτή, αιθέρια ακτινοβολία ,η οποία περιβάλλει κάθε ζωντανό ανθρώπινο και μή όν. Εκτείνεται από δύο σε τρία πόδια, προς όλες τις κατευθύνσεις, από το σώμα. Υπάρχει σαν ένα οβάλ σχήμα - ένα μεγάλο σχήμα αυγού σαν νεφέλωμα - που περιβάλλει το σώμα από όλες τις πλευρές για μια απόσταση δύο ή τρία πόδια. Αυτή η αύρα , μερικές φορές αναφέρεται στους συμβατικούς όρους, όπως η «ψυχική ατμόσφαιρα» ενός προσώπου, ή του / της ,διαφερετικά,η "μαγνητική ατμόσφαιρα."

Αυτή η ατμόσφαιρα, ή ανθρώπινη αύρα ,είναι εμφανής σε ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων κατά την έννοια της ψυχικής ευαισθητοποίησης που γενικά ονομάζεται "αίσθημα", αν και ο όρος δεν είναι σαφές. Η πλειοψηφία των ατόμων, που γνωρίζουν ή όχι,κάτι για την προσωπικότητα κάποιων άλλων, που μπορεί να αισθανθεί με ασυνήθιστο τρόπο, όταν τα άλλα πρόσωπα  είναι κοντά, αν και μπορεί να είναι εκτός του εύρους τους η αίσθηση αυτή. Όντας έξω από το συνηθισμένο φάσμα των πέντε αισθήσεων, είμαστε σε θέση να αισθάνονται ότι υπάρχει κάτι παράξενο σχετικά με αυτά τα συναισθήματα των προβλεπόμενων ατόμων σαν προσωπικότητα. Αλλά κάθε πρόσωπο, βαθιά στην καρδιά του,από διαίσθηση, ξέρει ό,τι είναι πραγματικότητα και παραδέχεται την επίδρασή του αυτή,σαν επί τόπου αποτέλεσμα της διαίσθησής του, και σχηματίζει εντυπώσεις σχετικά με τα πρόσωπα από τα οποία προέρχονται οι δονήσεις ή τα vibes ,τα οποία αισθάνεται...! Ακόμη και μικρά παιδιά, βρέφη ακόμα, αντιλαμβάνονται αυτή την επιρροή, ανταποκρίνονται σ'αυτήν άν είναι θετική ενέργεια,διαφορετικά απομακρύνονται αν τους ενοχλεί και είναι αρνητική η ενέργεια άλλων ατόμων.
Για τις πολύ ανεπτυγμένες καταστάσεις ατόμων-οραματιστών,κάθε άνθρωπος θεωρείται ως περιβάλλεται από το σχήμα αυγού-αύρας, από δύο ή τρία πόδια σε βάθος, πιο πυκνή και παχιά στο τμήμα που βρίσκεται πλησιέστερα στο σώμα ,και στη συνέχεια γίνεται σταδιακά πιο αδύναμη, λεπτή και δυσδιάκριτη, όπως η απόσταση από το σώμα είναι αυξημένη. Με την ψυχική αντίληψη, η ανθρώπινη αύρα θεωρείται ως ένα φωτεινό σύννεφο - μια φωσφορίζουσα φλόγα - βαθιά και πυκνή γύρω από το κέντρο και στη συνέχεια σε σταδιακή σκίαση στο δυσδιάκριτο μέρος και  προς τις άκρες. Μάλιστα, η ανεπτυγμένη διαίσθηση κάποιων αποκρυφιστών και μέντιουμ,διαβάζει και "πιάνει" την ανθρώπινη αύρα και τον ψυχισμό ενός ατόμου απο πολυ μακριά,ας πουμε γίνεται ένα είδος αυθυποβολής,και αυτη η  ψυχική επιρροή είναι αισθητή σε μεγάλη απόσταση, σε πολλές περιπτώσεις. Από αυτή την άποψη, είναι όπως και κάθε φλόγα στο φυσικό επίπεδο - αλλά εξασθενίζει σταδιακά σε δυσδιάκριτο, και οι ακτίνες του εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ πέρα από την προσιτότητα του οράματος, που μπορεί να αποδειχθεί με τη βοήθεια συσκευών χημικών, κ.α.
Οι σκιές και τα χρώματα της ανθρώπινης αύρας παρουσιάζουν  ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο καλειδοσκοπικό θέαμα, μιας θαυμάσιας απόκοσμης ομορφιάς κι εναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα...!!!Ο εκπαιδευμένος αποκρυφιστής, είναι σε θέση να διαβάσει το χαρακτήρα του κάθε ατόμου, καθώς και τη φύση των διερχόμενων σκέψεων καθώς  και τα συναισθήματά του, με την απλή μελέτη της αλλαγής χρωμάτων της αύρας του. Για τους ανεπτυγμένους αποκρυφιστές, το μυαλό και ο χαρακτήρας του ατόμου που εξετάζουν,γίνεται  ένα ανοιχτό βιβλίο, που πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά και έξυπνα...
Η ανθρώπινη αύρα είναι μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα φάση της προσωπικότητας του κάθε ατόμου. Η ψυχική φάση του ανθρώπου είναι όσο το ίδιο το άτομο, όπως και η φυσική φάση - ο όλος άνθρωπος - που απαρτίζεται από τις δύο φάσεις. Ο άνθρωπος αόρατος είναι τόσο ορατός οσο και σαν πραγματικός άνθρωπος .Δεδομένου ότι οι λεπτότερες μορφές της φύσης είναι πάντα πιο ισχυρές, έτσι είναι όμως και η η ψυχική μορφή του ανθρώπου,πιο ισχυρή από τον φυσικό άνθρωπο...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου